Zwanger

Je bent zwanger, je straalt en bent enorm trots op je buik. Veel vrouwen zitten meteen op een roze wolk tijdens hun zwangerschap, maar er zijn ook genoeg vrouwen die dit niet hebben. Zelf ben ik 2 keer zwanger geweest, bij de eerste zat ik vanaf dag 1 al op een roze wolk en bij de 2de heb ik dit helemaal niet gehad. Elke zwangerschap is anders en iedereen gaat er op haar eigen manier mee om. Maar één ding weet ik wel zeker, als je geen foto’s laat maken van je zwangerschap, ga je daar spijt van krijgen.
Ondanks wellicht alle ongemakken tijdens de zwangerschap, straal je nu zoals nooit tevoren. Zwangere vrouwen dragen het dierbaarste bij zich en dat straal je uit.

Het liefst maak ik een zwangerschaps fotoshoot in de buitenlucht, hier heb ik verschillende locaties voor ter beschikking in omgeving Lanaken en Maastricht. Heb je zelf een locatie op het oog waar je graag jouw foto’s wil laten maken, dat kan! Als je me het adres door geeft, ga ik van te voren kijken wat de mogelijkheden op deze locatie zijn.
Liever geen fotoshoot in de buitenlucht? Dan gaan we voor een lifestyle fotoshoot bij jullie thuis!

zwangerschaps fotoshoot
zwangerschaps fotoshoot