Zwanger

Je bent zwanger, je straalt en bent enorm trots op je buik. Veel vrouwen zitten meteen op een roze wolk tijdens hun zwangerschap, maar er zijn ook genoeg vrouwen die dit niet hebben. Zelf ben ik 2 keer zwanger geweest, bij de eerste zat ik vanaf dag 1 al op een roze wolk en bij de 2de heb ik dit helemaal niet gehad. Elke zwangerschap is anders en iedereen gaat er op haar eigen manier mee om. Maar één ding weet ik wel zeker, als je geen foto’s laat maken van je zwangerschap, ga je daar spijt van krijgen.
Ondanks wellicht alle ongemakken tijdens de zwangerschap, straal je nu zoals nooit tevoren. Zwangere vrouwen dragen het dierbaarste bij zich en dat straal je uit.

Tijdens een zwangerschaps-fotoshoot wil ik het je zo comfortabel mogelijk maken, we proberen verschillende poses uit, waar jij je prettig bij voelt. Van te voren bespreken we je wensen, wil je met een blote buik op de foto of misschien juist niet. Wellicht heb je een hele mooi foto gezien en wil je er ook zo op staan? Heb je speciale wensen m.b.t. de nabewerking van de foto’s? Dit zijn allemaal zaken die we voorafgaand aan de fotoshoot bespreken.

Het liefst maak ik een zwangerschaps-fotoshoot in de buitenlucht, hier heb ik verschillende locaties voor ter beschikking in omgeving Lanaken en Maastricht. Heb je zelf een locatie op het oog waar je heel graag jouw foto’s wil laten maken, dat kan! Als je me het adres door geeft, ga ik ruim van te voren kijken wat de mogelijkheden op deze locatie zijn.
Liever geen fotoshoot in de buitenlucht? Dan kunnen we ook binnen foto’s maken bij jullie thuis.