Portret

Bij mij kun je terecht voor lifestyle portret fotografie, dit zijn niet standaard fotoshoots in een studio maar we gaan juist lekker de buitenlucht in of bij jullie thuis. Met deze manier van foto’s maken krijg je spontane, vrolijke en unieke foto’s.

Ook fotobewerkingen zoals bij de laatste paar foto’s in het portfolio maak ik voor je. Wil je dochter graag als Elsa op een foto staan compleet met sneeuw en ijs omgeving, of wil je zoon als piraat op de foto inclusief piraten eiland, “the possiblities are endless” 🙂

Huisdier fotografie
Wil je jouw trouwe viervoeter vereeuwigen of een foto van je geliefde kat? Graag zet ik jouw huisdier prachtig op de foto. Naast mijn 4 jarige diploma voor dierverzorging heb ik zelf allerlei huisdieren gehad en daardoor ervaring met verschillende diersoorten. Ook voor de exotische huisdieren zoals slangen en reptielen deins ik niet terug en zet ik deze dieren met plezier voor jouw op de foto.

Per huisdier verschilt het of de fotoshoot in de buitenlucht of binnen gemaakt kan worden. Een knaagdier is beter om binnen te fotograferen, een hond kan binnen of buiten en een paard daarentegen kan ik alleen buiten fotograferen, logisch toch 😉
Ik heb verschillende locaties ter beschikking in omgeving Lanaken en Maastricht, maar ik kan ook op een locatie van jouw keus foto’s maken. Als je me het adres door geeft dan ga ik ruim van te voren kijken wat de mogelijkheden zijn en bespreek dit naderhand met jouw.